Translate

8 Ekim 2011 Cumartesi

8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü

8 Ekim 2011 Dünya Lions Hizmet Gününden











 8 Ekim 2011 Dünya Lions Hizmet Gününde, Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Kulüpleri aktivitelerini İstanbul Bakırköy Carousel AVM de gerçekleştirdi.






8 Ekim Lions Hizmet gününde
Irmak Okulları ev sahipliği ve 118 E Lions Yönetim Çevresi kulüpleri sponsorluğunda Tek günlük Okul ÖncesiLions Quest Yaşam Becerileri Eğitici Eğitiminden.


Değerli Dostlar,
8 Ekim Lions Hizmet gününde Irmak Okulları ev sahipliği ve 118 E Lions Yönetim Çevresi kulüpleri sponsorluğunda Tek günlük Okul Öncesi Lions Quest Yaşam Becerileri Eğitici Eğitimi tamamlandı. Bu eğitimle 4. YILDA 1600 eğiticiye ulaştık.

118 E L.YÇ. LQ Komite Başkanı Figen Erdiklerin Koordinasyonunda hızlı ve yoğun iletişimle gerçekleşen Eğitime destek veren Kulüplerimize ve Irmak Okulu yetkililerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Rengin Damar Eğitmenimiz başarılı bir eğitim ortamında 25 LQ Eğiticisi kazandırdı bizlere, Irmak Okulları Genel Müdürü Meral Bilgin ve Eğitmenimiz Metin Yoleri büyük destek verdi. Marmara Üniv. Okul Öncesi blm Öğretim Görevlisi Dr. Işık Kamaraj ve bölüm hocalarımız Lions Quest programına 3 yıldır araştırma projeleri ile destek veriyorlar.

118 Y Yönetim Çevresi LQ Komite Başkanı Özden Bayrak, açılışı Nilgün Niord GY ile yaptı.  Önümüzdeki hafta sonu Gaziantepte118 U-Y işbirliği ile eğitim düzenlenecek.
Sertifikaları Eğitim AYKÜ Glüten Soyer,8.Bölge Başkanı Nehir Karaer, Fatih Kıztaşı L. Kl. Başkanı Suna Tunga ve kulüp üyeleri, Mavi Haliç, Gülhane L. Kulübü ve Figen Erdikler Başkanla verdik.

Bizler 8 Ekim Hizmet günümüzü güçlü bir ekiple Lıons Quest Eğitimi ile değerlendirirken, 118 E Lions Y.Ç. Carouselde hizmetlerimizi halka sunmak üzere etkinliklere, hizmetlere liderlik yaptılar.
Figen Erdikler Başkan eğitimle ilgili bazı bilgileri size ayrıca iletecek. Dünya Lions Hizmet günümüz kutlu olsun. İçten teşekkürlerle fotoları iletiyorum.

Pedagog A. Şima Sunder
LQ Ülke Eğitimler Koordinatörü
4.Kesim Başkanı



***********




Sevgili Lions Ailem,
8 Ekim Dünya Lions Hizmet günü aktivitesi olarak düzenlemiş olduğumuz Lions Quest okul öncesi eğitimini başarı ile tamamladık. Marmara Üniversitesi ve Irmak okullarından 25 öğretmen sertifikalarını aldılar. Eğitmenlerimiz Rengin Damar, Metin Yöreliye, bu eğitimin gerçekleşmesine sponsor olan ve 18 eğitmen için destek veren (4 öğr. spons. Fatih Kıztaşı L,2 öğr. spons. Ataköy L,2 öğr. spons. Gülhane L. Ve İst. Marmara L, Zeytinburnu L, Çınar L, Yeni Ataköy L, Avcılar L, Yeşilköy L, Mavi Haliç L, Cağaloğlu İki L, Piyerloti L, Yedikule L ) kulüplerimize ve Irmak Okullarına sonsuz teşekkürler.

Sertifika töreninde yanımızda olan Fatih Kıztaşı L.K; Oya Sernikli, Ceyhun Aksoy, Suna Tunga ve Eğitim IQ Gülten Soyer’e, Gülhane L.K; Perihan

Kalender,8.Bölge Bşk. Nehir Karaer, özellikle 4.Kesim Bşk. LQ Ülke Eğitim Koordinatörü Şima Sunder'e ve Geç. Dön. Genel Yönt. LQ Ülke Direktörü Nilgün Erden Niord'a katkı ve katılımlarına, Genel Yönetmenimiz Sebahat Ural Yıldırım'ın değerli ilgisine teşekkür ediyor.

Hizmet günümüzü kutluyoruz.

2011-2012 Hizmet Dönemi LQ Komite Başkanı

Ln. Fügen Erdikler

***********


Çorlu 09.10.2011


Sevgili Lions Ailemiz,
8 Ekim Dünya Lions Hizmet günü etkinleri çerçevesinde Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu 1. Kesim Kulüpleri olarak Çorlu'da düzenlediğimiz etkinlikleri hava muhalefeti nedeni ile iptal etmek zorunda kaldık. Fakat Kızılayın destekleri ile planladığımız kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Çok şiddetli yağmur olmasına rağmen 18 ünite kan bağışı gerçekleştirildi.
Bu etkinliğimizde katkıda bulunmak üzere hazırlık yapan tüm 1. kesim kulüpleri üyelerimize ve Başkanlarımıza ve destek veren tüm Lion dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca 8 Ekimde İstanbul Bakırköy Carousel AVM de gerçekleştiren etkinlikteki materyalleri bize ulaştıran Aslancık Komite Başkanımız Sayın Ln. Aysun Hepkeskin' ede çok teşekkür ederiz.


Ln. Sezan Hızer
Çorlu Lions Kulübü Başkanı

Ln. Nurcan Ergin
1. Bölge Başkanı

Ln. Tolga Kutal
2. Bölge Başkanı

Ln. Nurhan Özbaba
1. Kesim Başkanı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder