Translate

7 Ekim 2011 Cuma

8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü

8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü Hakkında


Sevgili Lions Ailem,

Lion’ların hayatın çeşitli alanlarında iz bırakmaları, toplumsal sorumluluk duyarlılığının bir göstergesidir. İşlevlerini yerine getiren ve gelişmiş bir sivil toplum örgütü, demokratik sistemin vazgeçilmez unsuru değil midir?

Bir Sivil Toplum Örgütü olan Lions üyesi olmanın onur ve mutluluğu içerisinde toplumun bilinç düzeyini yükselterek, bilgilendirerek ve de gerektiğinde hiçbir hizmetten kaçınmadan karşılıksız hizmet etme anlayışı ile toplum gelişimine katkıda bulunmaktayız.

Dünyada var olan sınırlı kaynakları, etkin bir şekilde kullanmak ve insana, insanlığa hizmet olarak sunmak, dünya insanlığına duyulan saygının bir yansıması değil midir?

Köklü kurumsal kimliğiyle sosyal kuruluşlar arasında en güçlü üyelerden oluşan Lions Kulüpleri her yıl olduğu gibi bu yıl da hizmet bilinciyle,  topluma hizmet amaçlı projeler oluşturdu. Lion’lardaki güç kalplerdeki sevginin gücüdür. İnsanı sevmek, insana hizmet etmek, dünyada insanlık için bir anlayış ruhu yaratmak, yaşadığımız toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve bilinçlendirmek duygularıyla bir aradayız.  Yaşama bambaşka bir pencereden bakarak, hizmet etme amacıyla yapılan çalışmalar hiç bitmeyen, bir yenilik arayışının ifadesidir.

8 Ekim Dünya Lions Hizmet gününde birlik ve beraberlik içerisinde her kulübün üzerine düşenleri fazlasıyla yapacağına eminim.

Gücünü insan sevgisinden, yaratıcılığını duygusallığından, yüreğinin sesinden alan ve ortak akıl ile yoluna devam eden, bilimselliği ilke edinen Lion’ların hizmetlerinde sınır tanımamaları kaçınılmazdır.

Kısa olan yaşamında kendi için değil de başkaları için bir şey yapmaya çalışanlara ne mutlu.

Ne mutlu, yaşamda iz bırakarak ayrılanlara.  

Sevginiz ve hizmet etme gücünüzün artarak devam etmesi dileğiyle

Lions sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 

Dr. Sebahat Ural Yıldırım
Genel Yönetmen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder