Translate

21 Kasım 2011 Pazartesi

İstanbul Intercontinental Lions Kulübünün Charter Gecesi

İstanbul Intercontinental (Kıtalararası) Lions Kulübünün Charter (Kuruluş) Gecesinden





19.11.2011


Değerli Lions Ailemiz,
İstanbul Intercontinental (Kıtalararası) Lions Kulübünün Charter Gecesi, 19 Kasım 2011 Cumartesi günü Yeşilyurt Lions Kulübünün sponsorluğunda, hepsi birbirinden değerli 35 meslek mensubunun bir araya gelişiyle gerçekleşti.
Geniş bir katılımla gerçekleşen bu anlamlı Kuruluş Gecesini onurlandıran başta Konsey Başkanımız Yaşar Ateşoğlu ve eşi Berna Ateşoğlu'na; Genel Yönetmenimiz Dr. Sebahat Ural Yıldırım ve eşi Savaş Yıldırım’a, Geçen Dönem Yönetmenimiz Gökhan Berker'e; Genel Yönetmen 1.YardımcımızHamza Kurtay’a, Genel Yönetmen 2.Yardımcımız Dr. Necati Yılmaz’a, Geçmiş Dönem Yönetmenlerimiz Aysan Şakar’a, Haluk Çoşkunkan’a, Safa Batıbay’a, Sedat Toktürk’e, Mehmet Gazaz’a, Özden Dallı’ya ve Latife Baştuğ’a; Yönetim Çevresi Sekreterimiz Sibel Güllü'ye, Yönetim Çevresi Saymanımız Hasan Ege Ercan'a, Kesim ve Bölge Başkanlarımıza, Komite ve Kulüp Başkanlarımıza, kuruluş gecesinde bizleri yalnız bırakmayan Lion dostlarımıza ve kurucu Lion üyelerle değerli konuklara içtenlikle teşekkür ediyoruz.
118-E Yönetim Çevresi Kurucu Genel Yönetmeni ve Charter Gecesi Töreninin Yöneticisi PCC Timur Erk'e ve kulüp kuruluşunda büyük emekleri geçen Yeşilyurt Lions Kulübü üyesi Rehber Lion Aydın Ekinci'ye minnet duygularımız sonsuzdur.
İstanbul Intercontinental (Kıtalararası) Lions kulübünün sanat, uluslararası ilişkiler ve toplumsal sorunlara eğilmeyi amaçlayan duruşunda tüm Lion dostlarımızın destek ve işbirliklerini bekliyor, hepinize Lions saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Candan Toktürk
İstanbul Yeşilyurt Lions Kulübü
Başkanı
Mesut Şenol
İstanbul Intercontinental Lions Kulübü Başkanı


                                                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder