Translate

31 Aralık 2014 Çarşamba

Genel Yönetmen Şima Sunder' in Yeni Yıl mesajı

Genel Yönetmen Şima Sunder' in Yeni Yıl mesajı

Değerli Dostlarım, Lions Ailemiz,

Bir yılı daha eskiterek; geride bırakarak Yepyeni bir yıla ulaşma umudu içimizde bahar tomurcukları gibi açıyor. Yeni Yılın pırıltılar içinde yaklaşması tüm dünyaya mutluluk saçıyor. Sanki var olan kaygılar, dertler, kavga, şiddet, haksızlıkların yerini güzellikler, esenlikler, iyilikler, hak temelli yaşam anlayışı alacak... Bir daha acı veren hiçbir şey yaşanmayacak. Sevgi dolacak kalpler. Yaşam böyle bir şey işte!

Yeni bir yaş... Yeni bir yıl ve yeni olan her şey mutlu ediyor insanı. Çocuklar gibi neşe doluyoruz. Böyle olmasa dayanmak imkânsız olurdu. Umut olmasa gelecek olur muydu? Bir de yaşam boyu kazandığımız deneyimler, birikim, elimizi tutan, güven veren yakınlarımız ve dostlarımız var..

Büyük bir aileyiz. Birlikte başardığımız her şeyi. Bu kocaman dünyada yalnız olmadığımızı, yaklaşan yeni yılı ve aşamaları kutlama şansı bulmak bize benzersiz bir keyif ve kıvanç veriyor. Torunlarımızı, bebeklerimizi, evlatlarımız, canlarımızı ve birbirimizi kucaklamak; Güzel, adil, sağlıklı bir dünyada yaşamaları için gençleri iyi yetiştirmek, yeterli becerilerle güçlü olmalarını sağlamak. Akıl ve Bilim yolunda. Sağlam ve dürüst bireyler olarak Topluma. Ülkemize, Dünyamıza kazandırmak, Çaresizliği aşıp, çözümler üretmek. Daha az şanslıya yaşamı yaşanır hale getirmek. Bunları tek başına değil, birlikte yapmaya hazır olmak.

BİTMEYEN BİR YARIŞIN İÇİNDEYİZ. Sanırım hepimiz 2015 yılını böyle karşılıyoruz. İçten Dileklerimiz gözlerimizin pırıltılarında yansıyor. Pastamızı keserken güzel duygularla kucaklaştık. Hepinize verdiğiniz içten emeklere teşekkür ediyorum.

Varlığınız, candan beraberliğiniz Yeni Yılda bize güç verecek. Birbirimize sarılarak başaracağız. İçim Sevgi, Saygı ve Umut dolu…

Yeni Yılda birbirimize sağlıkla kavuşmak dileği ile
** 2015 yılı Kutlu olsun. Umutlarımız gerçek olsun..**

Pedagog A.Şima Sunder
Genel Yönetmen
Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder