Translate

25 Nisan 2012 Çarşamba

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından 



Ulu Önder Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 118-E Leo Yönetim Çevresi ve118-T Leo Yönetim Çevresi Leo Kulüpleri 22 Nisan Pazar Günü bir çocuk şenliğine ev sahipliği yaptı. İstanbul’da bulunan birçok Çocuk Esirgeme Kurumu’nda bulunan yaklaşık 50 küçük misafir, Leo abla ve abileri ile birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.
Düzenlenen bu güzel aktiviteye Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, aktivitenin proje aşamasından gerçekleşmesine kadar tüm Leo’lara destek olmuştur. Ayrıca Cevahir Alışveriş Merkezi Yönetimi alışveriş merkezi içinde bulunan Atlantis Oyun Parkı’nda çocuklara sınırsız eğlenceli bir gün yaşatarak bu güzel günü küçük konuklarımız için daha unutulmaz kılmıştır.
Aktiviteye katılan 118-E Leo Yönetim Çevresi Başkanı Caner Duru, 118-T Leo Yönetim Çevresi Başkanı Çağrı Gülmen ve aktivitede görevli diğer tüm Leo’lar, Ata’nın Türk Çocuklarına armağan ettiği bu güzel günde minik eğlenceli ve duygusal bir gün geçirdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder