Translate

26 Mayıs 2015 Salı

TEŞEKKÜR / KUTLAMA / GEN. YÖN. MSJ.

TEŞEKKÜR / KUTLAMA / GEN. YÖN. MSJ.

Değerli Lions Ailemiz,

24 Mayıs 2015 Pazar günü 2015-2016 Dönemi Kulüp görevlilerinin Bilgilendirilmesi ve Kabine ve Başkanlarımızın takdimi amacı ile Final Okulları Bağcılar yerleşkesinde bir araya geldik.

Sabah 10.00da başlayan oturumlarda, Akademi Başkanımız Buket Aksu ve Eğitmenlerimiz özenle hazırlanarak, Kulüp Görevlerine uygun bilgi ve eğitimleri Lion ve Leo’larımız için verdiler. Teşekkür ediyoruz.

Sekreterlik ve Saymanlık uygulamalıları için Geçmiş Dönem ve Dönem Sekreter ve Saymanlarımızın deneyimlerine dayalı olarak verilen eğitim ve uygulama bilgileri görev alan Lion ve Leo’lar için çok yararlı oldu.

Bu eğitimler ve uygulamalar, 12-14 Haziran günleri Başkanlar okulunda kazanılan motivasyonla dönem boyu devam edecek… 

Yemek arasından sonra Konferans salonunda 2015-16 Dönemi Kabine ve Kulüp Başkanları takdimi için buluştuk.

Onur Komitesi üyesi Genel Yönetmenlerimiz Aysan Şakar, Argül Uysal, Taylan Karatuna, Ömer Faruk Ergün, Latife Baştuğ, Osman İlhan, Necati Yılmaz, Mehmet Gazaz, Özden Dallı ve Nilgün E. Niord la, Geçmiş District Başkanımız Yıldız İkizer ve Konsey Başkanımız Sedat Toktürk, PID Nesim Levi, eşler ve konuklarımızın yanında, Kabine Üyelerimiz, Kulüplerimizin Başkanları, yeni dönemde görev alan Lion ve Leo liderleri alkışladık.

Dönem Genel Yönetmeni olarak içten dileklerimi yansıtan açılış konuşmam ile başlayan Toplantımız,
Seçilmiş Genel Yönetmenimiz Yavuz Demirkan’ın, Leo Yönetim Çevresi seçilmiş Başkanı Didem Özdemir' i yanına alarak Leo Kulüplerimiz ve görevlilerin takdimi ile devam etti.

Sırası ile  yeni dönem Kulüp Başkanlarımız ve Kabine  üyeleri davet edilerek sunumlarla, takdim edildiler ,görev çantaları, dönem  pini   eşarp ve kravatları teslim edildi..

Büyük bir coşku ve heyecan içinde geçen takdimler süresince içten alkışlarla görev alan Lion ve Leolarımızı, Genel Yönetmenlerimizi ve Yönetim Kurulumuzu Genel Yönetmen Takımızla kutlama fırsatımız oldu.

Yeni Döneme hazırlık için büyük önem verdiğimiz Lions’ un özel günlerinden birini  daha yaşayarak, unutulmayacak  anları paylaştık..

Lions ’un en güzel yanı birbirini izleyen dönemlerin, Ülkemizde Atatürk İlkeleri ışığında, Dünyada LCI Misyon ve hedeflerine uygun aşamalarla, güçlü Kulüpler ve etkin üyelerle, verimli hizmetlerle devam etmesidir.

Başarının sırrı uzun ve kısa vadeli planlamalarla, bilgili, etkin üyelerle geleceği hazırlamaktır.
Dönemimizi bunun örneklerini vererek tamamlayacağız.

Her dönem gelecek için sağlam bir temel oluştursun istiyoruz.

Bu nedenle kazandığımız üyeleri koruyarak, ilkelerimize sahip çıkarak ve bizi takdir eden yakınlarımızı davet ederek, genişleyeceğiz.

Sevgi ve saygı dolu büyük bir aile olarak, toplumsal sorumluluklarımızı sürdürmek öncelikli hedefimiz olacaktır.

Bu amaçla başta Seçilmiş Genel Yönetmenimiz Yavuz Demirkan, sevgili eşi Gülben Demirkan Başkanımızı ve Ailesini, Genel Yönetmen Yardımcılarımız Neslihan Keçeci ve Celil Vardar'ı, hizmete hazır olan, İyi birer Lion ve Leo Lider olarak görev bilinci içinde, yeni döneme güvenli adımlarla hazırlanan değerli arkadaşlarımızı, Lions ailemizin üyelerini candan duygularla kutluyorum.

Final Okullarına,  Seçilmiş 2.GY Yardımcımız Celil Vardar’ın cömert ev sahipliğine,
Dönemimize güç katan her aşamaya, sorumluluklarımızı paylaşan her görevliye ve Sevgili Üyelerimize, bizlerle Lion ve Leo olma heyecanını yaşayan dostlarımıza, çevremize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

2015 - 2016 Dönemimizi esenlikler içinde, başarılarla yaşamayı diliyorum.

Saygı ve Sevgilerimizle,

Pedagog A.Şima Sunder
118 E Lions Yönetim Çevresi
2014-15 Dönem Genel Yönetmeni





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder