Translate

18 Nisan 2015 Cumartesi

TEŞEKKÜR / GEN.YÖN. MSJ. / 12 Nisan 2015 Konvansiyon Kutlama akşamı ve Toplu Üye Giriş Töreni

TEŞEKKÜR / GEN.YÖN. MSJ. / 12 Nisan 2015 Konvansiyon Kutlama akşamı ve Toplu Üye Giriş Töreni

 
Sevgili Lions Ailemiz, Kulüp Başkanlarımız,
Kazandığımız Yeni Üyeler ve Öneren Lion’lar, Konuklarımız
Sizlerle 12 Nisan 2015 pazar akşamı Topkapı Eresin Otelde Konvansiyon Kutlamamız ve Toplu üye Giriş Törenimizde birlikte olduk. Eğlenceli keyifli ve gurur veren bir akşamı daha paylaştık. Katılım ve ilginizle güzel bir beraberlik yaşadık.
PDG Nilgün Niord Yönetiminde AYKÜ Gülten Soyer ve Figen Erdikler Başkanımız ve Sekretaryamızın desteklerini alarak, 19 Yeni üye girişini Görkemli bir Törenle gerçekleştirdik.
Rahatsız olup katılamayan ve Törende olamayan birçok aday üyenin Nisan ayı içinde Kulüplerinde kabul edileceği bilgisini almak, LCI Büyüme ayında üye kazanmanın, ödüle layık olmanın kıvancını yaşama fırsatı verdi bize.
Toplu üye girişinin kattığı heyecan ve motivasyon farklı bir mutluluk verdi... Tekrarı istendi... Candan kutluyorum
Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyor, Lion olmanın gururunu Ömür boyu yaşamalarını diliyorum.
Gecemize Bade ve Özenç'in güzel şarkılarını  dinleyerek, Orkestra eşliğinde  Dans ederek, neşe içinde Pastamızı keserek, birbirimizi kutlayarak  devam ettik..,
Konuklarımız ve aileler, Genel Yönetmenlerimiz, eşleri seçilmiş Genel Yönetmenimiz Yavuz Demirkan ve Seçilen 2015-16 genel yönetmen takımımız katılan konuklarımıza teşekkürlerini sundu. Aramızda Torunumuz bile vardı:))
Gerçekten de Büyük bir ailenin Sevgi dolu fertleri olarak kucaklaştık. Bu mutluluğu yaşayarak, yaşatarak, Yönetim Çevremizi geleceğe taşımak, anlayış ve dayanışmayı bozacak sorunları aşarak, Başarı ve güzellikleri paylaşmak istiyoruz.
Bunu sağlamak için Dönemimizde Geleceği Arama Oturumları ile, yeni bakış açıları ve yaklaşımlarla, planlamalarla, Bilimsel yöntemlerle, öz farkındalık oturumları, Akademimizin GELİS ve TELGES kişisel gelişim liderlik eğitimleri-Lions’a güç katan onarıcı ve yapıcı önlemleri, Yönetim Çevremizle paylaşmaya, Kulüplerimizin etkin ve güçlü olarak geleceğe hazırlanmalarına fırsat vermekteyiz.
**Her Lion ve Leo’nun sorumluluk ve anlayışını yansıtan birleştirici dayanışmayı sağlaması, ortak çözümlere destek vermesi, gücümüze güç katacaktır.**
Sizlerle Nisan -Mayıs Ayları etkinlik programını tekrar paylaşacağız..18 nisan 2015-akşamı Leo’larımızla teknede Toplu üye giriş Töreni için buluşacağız,21 Nisan Salı günü Bolluca'da Ağaç Dikeceğiz..23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlayacağız. 30 Nisan Haliç Günümüzü kutlayacağız. Genel Kurullarımızı tamamlayacağız. Her fırsatta Lions ve Leo Kulüp etkinliklerinin yanında olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, çok özel bir günün akşamında sunulan Kutlama ve Törene destek veren kulüplerimizi. Öneren Lion’ları katılan yeni üye ve fotoğraflarını Web sayfamızda ve Bloglarımızda sunuyoruz.
 Değerli Lions Ailemize teşekkür ediyorum.
Sevgilerimizle.
Pedagog A. Şima Sunder
Genel Yönetmen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder