Translate

17 Nisan 2015 Cuma

DUYURU / GEN.YÖN.MSJ. / 118 E L.Y.Ç. 12 Nisan 2015 Pazar Tarihli Konvansiyon ve Genel Kurul teşekkürümüz

Lions Ailemizin Değerli Üyeleri, 
Lion ve Leo Liderlerimiz, Konuklarımız,

12 Nisan 2015 Pazar Günü  Ataköy Olimpiyat Evinde  yıllar sonra tekrar buluşarak,2014-2015 Dönemi İlk Bahar Konvansiyonu ve Olağan Genel Kurulumuzu  yaşadık.
Konuklarımız, Delegelerimiz, Kulüplerimiz Onur Komitemizin ve Konseyimizin Değerli üyeleri ile paylaştığımız  yoğun Programı bir Bayram Coşkusu içinde tamamladık.
Genel Kurulumuzda 118 E Lions Yönetim Çevresi 2015-16 Dönemi Görevlilerini seçtik.
Genel Yönetmen  2. yardımcılığı için iki adayımız vardı... Oğuz Biçer Başkanımız ve Celil Vardar Başkanımız sunumları  ve kampanyaları, Kulüpleri ve aileleri ile düzeyli bir Liderlik yarışı örneği verdiler.
Oylama sonunda Genel Yönetmen 2. yardımcısı Celil Vardar oldu... Kendisini kutluyor. Oğuz Biçer Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Hizmet yolunda  sizlerle  güçlü adımlarla  ilerleyeceğiz.
Genel Yönetmen 1. Yrd. Neslihan Keçeci ve 2015-2016 Dönemi Seçilmiş Genel Yönetmeni Yavuz Demirkan'ı ve Yönetim Kurulumuzu, tüm görev alanları  içten duygularla kutluyorum.
Elele, anlayış ve dayanışma  içinde   Dönem hedefleri ve programı doğrultusunda üstün başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.
Genel Kurulumuzu özenle Yöneten Divan Başkanı  PDG Aysan Şakar, Başkan Yrd. PDG Özden Dallı ve Sekreter, AYKÜ, Av. Lütfiye Genco'ya teşekkür ediyoruz.
Konvansiyonumuzun Başarısı için büyük bir Takım çalışması gerçekleşti.
Başta Kayıt ve hazırlıklara destek veren Sekretaryamız, Saymanımız, Merkez Yönetimi olmak üzere, Oylamaya Kayıt işlemlerinde Karşılamada görev alan AYKÜ, Kesim ve Bölge Başkanlarımız, Kulüp temsilcilerimiz,
Oy Sayımı Başkanımız PDG Av. Ayşegül Topdemir  yönetiminde Adayların temsilcileri ve yetkililerden oluşan kurulumuz çok dikkatli bir çalışma yaparak her şeyin yolunda gitmesini sağladılar.
Salon Yerleşimi ve karşılamada  PDG Nilgün Niord ve Mavi Haliç L. Kulübümüz, Sunumlarımız için Şefika Keskin Başkan yardımcı oldu. 
Zeytinburnu ve Yeni Ataköy Kulüpleri sabah Kahvaltısı, Bağcılar ve Eminönü Kulüpleri Öğle yemeği ikramlarını üstlendiler. Masalarda Adaylarını destekleyen kulüplerimiz konuklarımızı ağırladılar,
Sunumlar ve   Program akışında   Muhlis Altuncuoğlu ekibi  yer aldı. Olimpiyat Evi Yönetimi  Faruk Bey öncülüğünde gerçek bir titizlikle yardımcı oldular. Özlediğimiz Konvansiyon  ortamını ÖZENLE  yaşatan, kolaylaştıran, emek ve destek veren her Görevliye, her Lion ve Leo  lidere içten teşekkürlerimizi sunuyorum.
Konvansiyonumuza Değerli Konuklarımız onur verdiler.
 PID Hayri Ülgen, PDG Selva Ülgen, PID Nesim Levi, Birsen Levi, MD118 Konsey Başkanımız, Sedat Toktürk ve eşi Candan Toktürk, Konsey Bşk. Yrd. Banu Tüzgiray, PCC Samim As, PCC Sunday Bilgin, PCC Timur Erk,PCC Leif Niord,eşi PDG -GMT Nilgun Niord,PDG Özden Dallı, PDG Ömer Faruk Ergün, DG Taylan Karatuna, PDG Osman İlhan ve eşi Afife İlhan ,PDG Mehmet Gazaz ve kızı,
PDG Aysegül Topdemir, PDG  Fuat Topdemir, PDG Latife Bastuğ ve eşi Sami Baştuğ, PDG Hamza Kurtay ve eşi Müzeyyen Kurtay, PDG Safa Batıbay,  PDG Aysan Şakar ve eşi Nurhan Şakar , IPDG Necati Yılmaz ve eşi Sema Yılmaz ve Geçmiş Dıstrict Başkanı Yıldız İkizer, Akademi Başkanımız GLT Buket Aksu, MD 118 Leo Y.Ç. Başkanımız Caner Duru, LYÇ başkanımız Ecem Karaca ve  ekibi aramızdaydı.
Değerli  Konuklarımız 118 T Y.Ç. Genel Yönetmeni Osman Akalın,118 K L.Y.Ç Genel Yönetmeni Nejat Yahya ,118 T Secilmiş Genel Yönetmeni Aysen Ağma ve eşi,
118Y LYÇ Genel Y.1 Yrd. İsmet Özer Balta,
118 T Y.Ç. PDG Metin Yılmaz ve eşi seçilmiş Genel Yönetmen 2. Yrd. Tuba Yılmaz, IPDG Füsun Kantemir  ve STK Başkanları  tüm programı bizlerle paylaşarak, Mesajları ile heyecanımıza, coşkumuza  ortak oldular.
Konvansiyonlar ayında Lions’da böylesine bir dayanışma hepimize gurur  ve güç verdi.
Konuklarımız, Lion ve Leo Liderler dilekleri ile yapıcı mesajlarını verdiler..
118 E Lions Yönetim Çevremizi büyük katılımla ,sorumluluklarını yerine getirerek, temsil eden, Kulüp Başkanlarımız, Yönetim Kurulu üyeleri, Delegelerimiz, Kabine üyelerimiz, eşleri ve ailelerimiz.. Katılan tüm Lion’lar ve Lion dostu yakınlarımız mutluluğumuza mutluluk kattınız. Sağolun.
6 Yönetim Çevremizde  devam edecek Konvansiyonlara başarılar dilerken, Zehra Gürol  Genel Yönetmenimizi candan duygularla  özlemle anıyorum.
Bayram günümüzü unutulmaz, özgün bir buluşma olarak yaşatan  her dostun varlığına gönülden teşekkürlerimizi sunuyor, Esenlikler diliyorum.
Saygılarımızla,
Pedagog A.Şima Sunder
Genel Yönetmen
118 E Lions Yönetim Çevresi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder