Translate

14 Kasım 2011 Pazartesi

GRUP TURKUAZ ve ERHAN AKMAN' ın 1. PAZAR KONSERİNE bekliyoruz.

GRUP TURKUAZ ve ERHAN AKMAN' ın 1. PAZAR KONSERİNE bekliyoruz.



Değerli Lion ve Leo’ lar,

Lions Quest Yaşam becerileri Eğitimi Programı, MD118 Çoğul Yönetim Çevreleri ortak projesi olarak, Ülkemizde hızla yaygınlaşmaktadır... Konseyimiz ve Genel Yönetmenlerimiz Programlarına alarak, Yönetim Çevreleri bünyesinde LQuest Yaşam Becerileri Eğitimlerine öncelik vermektedirler.
Görev alan Lions Quest Komite Başkanları, Kesim ve Bölge Başkanları, Kulüplerimizin işbirliği ile tam bir ekip anlayışı ile, keyifli bir çalışma ve başarma ortamı yaratmaktadır.

Türk Lions Vakfı bünyesinde kurulan Lions Quest İktisadi İşletmesinde her Yönetim Çevresi temsil edilmekte, ortak başarı için ortak kararlar alınarak Programın gelişmesi ve yaygınlaşması Profesyonel, Akademik, Bilimsel ve evrensel ilerleme değerleri dikkate alınarak desteklenmektedir.
2006 yılından bu yana, sebatla ve karalılıkla sürdürülen eğitimler sonunda 170’e ulaşan özel ve resmi okulda 1600 Öğretmen sertifika alarak Lions Quest Eğiticisi olma hakkını kazanmıştır. Uygulamalardaki ilerlemeler, Takip çalışmalarımız ve Boğaziçi Univ. İşbirliği ile bilimsel değerlendirme sonuçları bu yıl sizlere ulaşacaktır.

Programımız, Dünyada 69 ülke ile yarışırken, Ülke çapında yaygınlaşmakta ve TEV - MEB VE TLV ortak projesi ile Milli Eğitim Öğretmen yetiştirme programları içinde yerini almaya hazırlanmaktadır.
İnanıyoruz ki, bu kararlılıkla, Ülkenin her köşesinde eğitici yetiştiren Eğitmenlerimizin sayısı artacak... Verdiğiniz destekle projemiz hızla ilerleyecektir.

Ulaşılan başarıda katkınızın, işbirliğinizin önemi çok değerli. Bu nedenle İstanbul’da hizmet veren 118 T-E-Y Yönetim Çevreleri geçen yıldan bu yana Yaşam Becerileri EĞİTİCİ EĞİTİMLERİNE mali destek sağlayacak Konser etkinliklerini başlattılar.

2010-2011 Döneminde GRUP TURKUAZ her ay bir Pazar konseri ile projeye destek vermeye gönüllü oldu.

118 T-E-Y Yönetim Çevreleri Genel Yönetmenleri PAZAR KONSERLERİNE ev sahibi olmayı, destek vermeyi kabul ettiler. Böylece örnek bir dayanışma içinde ELELE VERDİK, kaynak sağlayacak ortak etkinliğimizi sizlere sunma fırsatını bulduk.

118 T-E-Y Lions Quest Komite Başkanlarımız Koordinasyonunda, Kabine ve Kulüplerimizle,
27 Kasım 2011 pazar günü 16.00 da Etiler MKM salonunda, Lion ve Leo’ ları, dostlarımızı gençlerimizi, Öğretmenler haftasında davet edeceğiniz, öğretmenlerimizi GRUP TURKUAZ ve ERHAN AKMAN' ın 1. PAZAR KONSERİNE bekliyoruz.

Davetiyelerinizi Yönetim Çevresi merkezlerinden, Lions Quest Komite Başkanları ve kulüp yetkililerinden, TLV merkezinden sağlamanızı rica ediyoruz.

Değerli Genel Yönetmenlerimizin verdiği desteğe, TLV, Lions Quest İktisadi işletmesi ve LQ Ülke Direktörümüz PDG Nilgun E. Niord adına, teşekkürlerimizi sunuyor, özel tasarım davetiye örneğimizi ekte iletiyorum.

İçten Sevgi ve Saygılarımızla,
 
Pedagog A. Şima Sunder
LQ Ülke Eğitimler Koordinatörü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder