Translate

27 Haziran 2012 Çarşamba

LEO Yönetim Çevresi ve Kulüplerinin Ortak Devir Teslim Töreni

LEO Yönetim Çevresi ve Kulüplerinin Ortak Devir Teslim Töreni


Değerli Lion Büyüklerim,

Kabinemden Başkanlarıma,Üyelerimizden Adaylarımıza kadar bir dönem boyunca bir arada ve dolu dolu aylar geçirdik.

2011-2012 Çalışma Dönemi boyunca bu camia için emek sarf eden tüm kardeşlerimize yakışır bir şekilde Devir Teslim Töreni yapmak ve adaylarımızı camiamıza kazandırmak sanıyorum ki dönemin sonunu taçlandırmak demektir.

LEO Yönetim Çevresi ve Kulüplerinin Ortak Devir Teslim Töreni ve Ortak Aday Üye Giriş Törenini Lions-Leo Camiasına yakışan en iyi şekilde hazırlamak istedik.

Bu anlamda Ailemizin fertleri olan siz Değerli Lionlarımızı 2 Temmuz Pazartesi Mont Blanc Sponsorluğunda ve Boğaz havası alırken Debreli İsmail Paşa Yalısında gerçekleşecek bu özel gecemizde aramızda görmek istiyoruz.Bizlerin yanında olduğunuzu görmek bizlere güç katacaktır.

Davetiyemize ekten ulaşabilirsiniz.LCV için lütfen geri dönüşlerinizi beklemekteyiz.


Sevgi ve Saygılarımızla


Caner Duru
Leo Yönetim Çevresi
Başkan'11-'12



International Parade Highlights : Busan, Korea

2012-13 Lions International President Wayne A. Madden Biography



International Parade Highlights : Busan, Korea









5 Haziran 2012 Salı

Genel Yönetmenden 05.06.2012

Genel Yönetmenden 05.06.2012


Sevgili Lions Ailem,


Yeni bir dönemin hazırlıklarının, heyecanının yaşandığı bu ay, devir  teslim törenlerinin yapıldığı, huzur ve mutlulukların paylaşıldığı  bir dönemin de  başlangıcıdır.

Dönem boyunca yapılan hizmetlerde sizlerin önerileri, hedef belirleme ve hedefe ulaşma
konusundaki özverili çalışmalarınızın büyük  rolü oldu.

Çalışmalarımızda çapraz iletişimlere büyük önem verildi.Lionların yaptıkları hizmetlerde birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaları açısından  ve pozitif etkilerin  olacağına  inandığım bu uygulamanın dönem sonunda geri bildirimlerde de  olumlu olduğunu görmenin  güzelliğini yaşadık.

Bu gelişmelerin ardından , hassasiyet göstermemiz gereken bazı konulara dikkatinizi çekmek istiyorum. Son Dönemlerde başarıyla uyguladığımız hizmetlerin kulüp odaklı olması ‘’akıllı büyüme’’  stratejisi ve özverili çalışmalarımız sayesinde elde ettiğimiz sonuçlar her ne kadar olumlu bir tablo çizse de, bundan sonraki dönem de belirlediğimiz alanlarda daha çok çalışmalıyız. Lionsu hak ettiği yerlere taşıyabilmemiz için  hepimizin hedefe odaklı ve belirlenen stratejide çalışmamız gerekli.

Yeni bir döneme başlarken her bir lionun, lionsun gücünün arkasında olduğunu bilerek  ve lionsu en iyi şekilde  anlayarak  üye adaylarına anlatılması,  gelişmemiz ve büyümemiz açısından çok önemli. Her bir lionun üzerine düşeni  yapacağına inanıyorum.

Seçilmiş Genel Yönetmenimize ve kabine arkadaşlarına başarılar diliyorum.


Hepinize başarılı ve sağlıklı bir Haziran ayı diliyorum.

Selam, saygı ve sevgilerimle



Genel Yönetmen

Dr. Sebahat Ural Yıldırım