Translate

30 Mart 2012 Cuma

Sayın Uğur DÜNDAR’ a Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülünün Verilişi

Sayın Uğur DÜNDAR’ a Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülünün Verilişi


118-E Yönetim Çevresi 3.Kesim 6.Bölge Kulüpleri Ortak Toplantısı 28 Mart 2012 Çarşamba günü 125 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Toplantımızın Konuk Konuşmacısı Sayın Uğur DÜNDAR büyük bir samimiyet ve içtenlikle bizlerle yaşadıklarını ve olası gelişmeleri bir dost meclisi sıcaklığında paylaştı.
Sonsuz teşekkürler Basınımızın Duayen Cesur Sesine…
Gecemize katılan Genel Yönetmenimiz Dr. Sebahat Ural Yıldırım’a, Uluslararası Direktör Adaylarımız PCC Oya SEBÜK’ e, IPDG Çağatay TİRİTOĞLU’ na, PCC Nilüfer GÜLCÜOĞLU ’na, PCC Dr. Metin TAŞKENT’ e, Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Gökhan BERKER’ e, Genel Yönetmen 2.Yardımcımız Dr. Necati YILMAZ’ a, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimiz Danyel KUBİN’ e (118-U),Haluk ÇOŞKUNKAN’ a, Sedat TOKTÜRK’ e, Kesim ve Bölge Başkanlarımıza, AYKÜ’ lerimize, Komite  ve Kulüp Başkanı Kardeşlerimize, 118-T,118-R ve 118-Y Yönetim Çevresinden misafir Lion dostlarımıza, Lionlarımıza,118-E LYÇ Başkanı ve Leolarımıza, Lion dostu konuklarımıza,
 "Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülü" Törenini yöneten Kurucu Genel Yönetmenimiz PCC Timur ERK'E en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması

Ödüllü Yöresel Yemek Yarışmasından


  



Turizm İl Md. lüğü, Mutfak Profesyonelleri Derneği, BeceriKazandırma Vakfı, Barcelo Eresin Topkapı Oteli sponsorugunda ve 118-E Lions YönetimÇevresi Kulüplerimiz ile düzenlenen, Topkapı Lions Kulübü Ev sahipliğinde "ÖDÜLÜ YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI"yapılmıştır.

Engelli Sandalyele​ri Sahiplerin​i Buluyor

Engelli Sandalyele​ri Sahiplerin​i Buluyor



Yedikule Lions Kulübümüzün, 'Geri Dönüşüme İnan - Mavi Kapak Topla' sloganı ile başlattığımız kampanyamız 3. senesinde Yönetim Çevremiz 'den Piyerloti Lions, Çınar Lions ve Avcılar Lions Kulüpleri destek verdiler ve ortak bir aktiviteye dönüştü.


Hem bir Çevre aktivitesi hem de  Engelli Hastalarımıza Destek amacıyla yola çıkmıştık.


Mart ayı başında duyurumuz ardından 3 adet engelli hastamız kulüplerimize başvurmuş ve kendilerine verilmesi uygun bulunmuştur.


Bu amaçla; 23 Mart 2012 Cuma Saat: 14:00'da Okmeydanı Lions Merkezimizde talep eden ailelere 3 adet Engelli Tekerlekli Sandalyeleri teslim edildi.


Ayrıca geçtiğimiz hafta,yeniden biriken 163 Kg karşılığı biriken kapaklar ile Zeynep Kamil-Üsküdar'da bulunan bir engelli hastamıza bir adet daha sandalye temin edilerek, teslim edildi.


Toplam 4 Engelli sandalyenin sahiplerini bulacağı bu aktivitede sizleride aramızda görmek bizleri ve aileleri mutlu edecektir.


20 Mart 2012 Salı

Sarıkamış' tan Çanakkale' ye Tiyatro Oyunundan

Sarıkamış' tan Çanakkale' ye Tiyatro Oyunundan






Sarıkamış' tan Çanakkale' ye Tiyatro Oyunundan

18.03.2012

İstanbul Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi