Translate

30 Mart 2012 Cuma

Sayın Uğur DÜNDAR’ a Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülünün Verilişi

Sayın Uğur DÜNDAR’ a Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülünün Verilişi


118-E Yönetim Çevresi 3.Kesim 6.Bölge Kulüpleri Ortak Toplantısı 28 Mart 2012 Çarşamba günü 125 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Toplantımızın Konuk Konuşmacısı Sayın Uğur DÜNDAR büyük bir samimiyet ve içtenlikle bizlerle yaşadıklarını ve olası gelişmeleri bir dost meclisi sıcaklığında paylaştı.
Sonsuz teşekkürler Basınımızın Duayen Cesur Sesine…
Gecemize katılan Genel Yönetmenimiz Dr. Sebahat Ural Yıldırım’a, Uluslararası Direktör Adaylarımız PCC Oya SEBÜK’ e, IPDG Çağatay TİRİTOĞLU’ na, PCC Nilüfer GÜLCÜOĞLU ’na, PCC Dr. Metin TAŞKENT’ e, Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Gökhan BERKER’ e, Genel Yönetmen 2.Yardımcımız Dr. Necati YILMAZ’ a, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerimiz Danyel KUBİN’ e (118-U),Haluk ÇOŞKUNKAN’ a, Sedat TOKTÜRK’ e, Kesim ve Bölge Başkanlarımıza, AYKÜ’ lerimize, Komite  ve Kulüp Başkanı Kardeşlerimize, 118-T,118-R ve 118-Y Yönetim Çevresinden misafir Lion dostlarımıza, Lionlarımıza,118-E LYÇ Başkanı ve Leolarımıza, Lion dostu konuklarımıza,
 "Fahrettin Kerim GÖKAY Onur Ödülü" Törenini yöneten Kurucu Genel Yönetmenimiz PCC Timur ERK'E en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder